Външна Топлоизолация

Външната топлоизолация е една от най-ефективните за запазване на топлината във вашия дом. Целта на този вид изолация е предоставяне на условия за запазване на постоянна температура в стаята и спестяване на пари от сметки за ток, топла вода, пелети или дърва. Когато поставите външна топлоизолация вие ще имате минимална загуба на енергия. Ако сте добавили качествена дограма, но нямате външна топлоизолация, то ще загубите през стените около 20-30% от топлината в стаята. Това е огромно количество топлина, което може да бъде запазено чрез изолацията на стените.

През зимните периоди се показва най-голямото качество на изолацията. Тогава навън дори при минусови температури вътре в стаята ви ще имате една постоянна температура. През лятото пък ще бъдете изолирани от жегите навън. При наличието на най-различни фирми предлагащи изолация и с напредването на технологиите, на пазара всяка година се появяват различни видове материали нужни за направата на външна топлоизолация. Излизат все по-качествени и усъвършенствани смеси за създаване на една качествена и издържлива на атмосферните условия външна топлоизолация.

Разликата между външна и вътрешна изолация е това, че при атмосферните условия навън външната изолация трябва да е много по-издържлива. При студ, дъжд и ветрове тя трябва да издържа без компромиси. Качественото поставяне се препоръчва да бъде направено от специалисти. Опита на бригадата извършваща дейността е от голямо значение. При различните видове терени може да се изисква поставяне на скеле или ако сте в апартамент на по-горен етаж може да се изисква работа от алпинисти.

С какво може да сме полезни?

Ако търсите бригада за направата на цялостна външна топлоизолация на къщата ви например, то може да се обърнете към нас. При нужда от алпинисти за изолация на апартамента ви също сме насреща. За по-големи обекти може да изпратите запитване на имейла посочен в сайта ни. Цени може да уточним след като направим оглед на обекта.