Вътрешна изолация на стена

вътрешна изолация на стенаЗа да се направи вътрешна изолация на стена се изисква малко време. В зависимост от това дали искате изолация с мембрана плюс гипсокартон или друг вид изолация. В тази статия ще поговорим специално за изолация с мембрана плюс гипсокартон с добавени два пласта гипсокартон. За начало е добре да се закупят нужните материали. Понякога може да бъде трудно да се намери подходяща мембрана и за това е важно предварителното снабдяване с материали за изпълняване на услугата в срок. Ако сте извън София може предварително да поръчате мембрана. За целта се използва специален гипсокартон за звукоизолация.

Този вид материал е тестван специално във фабрики и е преминал редица изпитания докато се създаде един готов и качествен продукт.

Може да използвате нашата препоръка на качествени материали, с които сме работили през годините и сме ги тествали за издържливост и качество при монтиране и нанасяне. При избор на гипсокартон няма да имате проблем, защото директно може да ни се доверите за доставяне на материали на място във вашия апартамент, къща или офис. Ако пък имате фаворит за определен вид материал и имате изисквания за точно определена марка на материалите с които да работим за извършване на вътрешна изолация на стена, то тогава ние ще се съобразим със вашите изисквания.

Ако искате да бъде изолирано помещението от шум, то това ще е вариант за справяне с шума. Слага се първо един пласт гипсокартон и шумоизолация и след това се добавя мембрана. След качествено поставяне на мембрана е време и за поставяне на финалния пласт от гипсокартон. Минуса на това е, че се смалява пространството заради тези пластове гипсокартон, но както знаем при добавянето на окачен таван се намалява мястото в стаята при всякакви обстоятелства. Гипсокартона за вътрешна изолация на стена е подходящ както за поставяне във вашия апартамент, така и за монтиране в офиси, магазини и други публични места.

Ако искате друг вид ремонтна услуга свързана с шумоизолация на студио, то също може да се обърнете към нас.