Гипсова шпакловка цени

Гипсовата шпакловка е модерно решение за вашите стени. Тя спестява време и разход на материал. Използва се от векове в строителството благодарение на уникалните и отлични свойства с които разполага. Този вид шпакловка осигурява и бонус шумоизолация. Като за финал след полагане на гипсова шпакловка ще имате здрави и стегнати стени с гладко покритие. При благоприятни условия самата гипсова шпакловка след полагане на стените, тя съхне сравнително бързо. Необходими са около 3-4 дни за пълното изсушаване. Ако е зимен период отново е възможно да се направи, но самото съхнене ще забави нещата и дните за изчакване може да се увеличат.

Ако търсите гипсова шпакловка цени за услугата може да заявите безплатен оглед за да направим специална оферта за вас. Цените, които ще видите в сайта са само за труд и могат да се променят след като дойдем на място.

Гипсова шпакловка цени на материала
Гипсовата шпакловка се доставя в готови за употреба торби или кофи. Ако нямате претенции към определен вид материал ние ще ви предложим най-качествените на пазара. Всичко зависи от бюджета ви и ако търсите качество, то ние ще ви ориентираме за гипсова шпакловка цени.

грунд за шпакловка 2.10 лв/м2
шпакловка с теракол 7.20 лв/м2
шпакловка теракол с мрежа 9.20 лв/м2
гипсова мазилка 13.40 лв/м2
шпакловка с гипсово лепило 8.60 лв/м2
фина шпакловка с „Шиитрок“ 10.40 лв/м2

Плюсове на гипсова шпакловка

Бонусите са, че при този вид шпакловка няма да имате пукнатини. Ако е направена качествено ще се радвате на прави и красиво изглеждащи стени след шлайфането и боядисването им. Плътността е по-малка в сравнение с другите видове шпакловки или мазилки. Това води до намаляване на структурното натоварване на стените и на сградата като цяло. Ниска топлопроводимост е най-важното и хубаво качество, което ще ви спести пари и ще доведе до повече топлина в дома ви.

Търсите специалисти в гипсова шпакловка и цени свързани с услугата?
Ние имаме голям опит в шпакловането. През годините сме натрупали огромна база от знания и информация относно качественото шпакловане и ще ви предоставим нашите виждания свързани с тази услуга. Ако искате да ни наемете може да заявите безплатен оглед още днес.