Мазилка за хол

Интериора на вашия хол и като цяло вашата мазилка за хол изглежат скучни? Опитали сте се да боядисвате, но боята никога не издържа повече от една година? Може би е време да подновите мазилката? Колко може да ни струва нова мазилка за хол? Следващия въпрос е дали може сами да направите мазилката.

И така да преминем към самия отговор на тези въпроси. Ще се опитаме да обясним колко ще ви струва самата мазилка и защо е хубаво да се доверим на специалист. В краен случай може и вие да се опитате да направите цялата процедура, но ако търсите качество и добре свършена работа се обърнете към майстор. Предимствата при наемане на майстор са доста. Малко от тях са това, че ще спестите време и ще използвате знанията и уменията му за качествено завършена мазилка за хола. Също така ще спестите пари ако трябва да закупите и инструментите нужни за мазилката.

Цени за мазилка

гипсова мазилка 13.40 лв/м2
драскана мазилка 8.30 лв/м2
замазка пердашена – до 5см 14.20 лв/м2
над – 5см 16,40 лв/м2

Какъв ще е разхода за мазилка за хол?

Отговора на този въпрос може да е различен когато става дума за различен тип помещения. Можем да разделим няколко вида: големи, средни и малки помещения. Така ще се направи някаква калкулация на цената. Това изчисление обаче може да гарантира ориентировъчна цена. Реалната цена за мазилка за хол може да се направи след като се посети и огледа вашия дом от специалист. В една стая може да има нужда от по-малко материал в друга ще изисква повече. Квадратите са от значение и разбира се използвания материал. Хубаво е да се доверите на доказани марки в бранша на мазилките. Това също е един от плюсовете при наемане на опитен специалист. Всекидневното работене с различни материали прави майстора доста добре запознат със силните и слабите страни на марките, които ще ви препоръча.

Като вземем напредвид изброените до тук фактори стигаме до извода, че си заслужава наемането на специалист. Трябва да сте сигурни, че ще направите своя правилен избор.

При направата на мазилка може да бъде включена както смяна на съществуваща, така и полагане на нова мазилка или пък драскана мазилка. Това са две от популярните търсени услуги.