Гипсокартон Цени за труд

Поставянето на гипсокартон изисква основно умение за поставяне върху стените. Когато наемете майстор в тази сфера, вие ще спестите време и пари. Има тънкости и трикове при прикрепване на гипсокартона към стената и при правилното оразмеряване, за да пасне идеално към стената с минимална загуба на материал. Друг важен момент е при нанасяне на сместа към гипсокартона и стената. Трябва да се знае правилното съотношение.

Цени за труд

Самите гипсокартон цени за труд може да варират в зависимост от това какъв е терена. Тези цени, които са показани по-долу са ориентировъчни и след оглед на мястото може да бъдат променени.

Окачени тавани
окачен таван в баня 280.00 лв/бр.
Топлоизолация
шпакловка + вътрешна изолация 28.00 лв/м2
гипсова мазилка 13.40 лв/м2

Още информация за гипсокартон

Цялата процедура започва от измерване на стената и изрязване на гипсокаротна до поставяне на ъглите и наместване за да пасне идеално. В зависимост от това как е изчислено предварително, дали да се залепя директно за стената или да се добавят окачвачи, се действа по следващите стъпки. Стената се мери и се маркира с линия или молив мястото, което трябва да бъде изрязано. Използва се макетен нож или друг специален инструмент при изрязването. Гипсокартона се сгъва и се върти докато не се откъснат двете парчета. Вече изрязаното парче се държи и се намества към стената. Гипсокартона е лек и няма да бъде трудно самото прикрепяне, ако се знае точното съотношение на разтвор и точното място на добавяне на винтовете. Самата процедура се повтаря до пълното запълване на стената.

След като имате готова стена трябва да запълните дупките и да се продължи към следващите процедури, до пълното завършване на вида на стената. Самите процедури изискват време и опит. Като се има на предвид различните процеси и гипсокартон цени за труд, при монтаж може да има доста разнообразни опции. При ваше желание може да се направят различни фигури от гипсокартон, и да направите вашия дом уникално за вас място.

Търсите специалист за изготвяне на гипсокартон цени за труд? И монтажа на гипсокартон на стени, тавани и дори в банята ви? Ние може да сме ви полезни в тази сфера.