Идеи за Антре

Помислете възможността да направите впечатление на вашите гости още с влизането във вашия апартамент или къщата ви. Първото впечатление е най-важно. Ако още на входа впечатлите вашите познати, те ще бъдат приготвени за уникалния дизайн, който е направен в дома ви. Това може да стане по различни начини. Без значение дали ще им предложите голям полилей или красиво и уникално боядисани стени, входната врата определя другата част от жилището ви. Антрето е идеално за показване на произведения на изкуството или ценни предмети съчетани с елегантен декор. Добавете прекрасен букет с цветя за аромат. Така при влизане в дома ви ще се носи свежест.

При търсене на идеи за антре в социалните мрежи и търсачките, ще може да разгледате много и разнообразни снимки. Самия избор е доста индивидуален и освен пространството с което разполагате, трябва да се вмъкнете и в бюджета ви. Самото антре може да бъде направено по стотици различни начини.

Красиви идеи за антре

Известни дизайнери препоръчват да се добавят снимки на ваши портрети в лъскави рамки. Ако искате да направите нещо уникално може да поставите красиви камъни по стените. Начертаването на красиви и червени ивици ще вкара модерен дизайнерски стил. Смесване на окачени тавани със скрито осветление в комплект с изваяни, красиви фигури би смаяло всеки един ваш гост. Потърсете още интересни идеи свързани с дома ви. Проучете всяка една възможност и направете план. След това изберете хората, които ще извършат преобразяването на антрето ви в готов вид. Приложете събраните до тук идеи и ги превърнете в реалност.

Ако търсите майстори, които да извършат ремонт на вашето антре може да се доверите на нас. Ние имаме опит в цялостните ремонти и работим както за град София, така и за областта. Може да разгледате нашата галерия и да посетите раздела ни с ориентировъчни цени. Предлагаме безплатен оглед и изготвяне на оферта.

Идеи за Антре