Редене на Плочки Цени

При редене на плочки като първа стъпка се прави измерване на пода. Така ще се знае колко плочки трябва да се вземат. Важно е да се изчисли правилно, за да може да се вземат нужното количество плочки. Трябва да се поръчат точно за да няма разминаване. Взимат се около 10% повече за да се предвиди счупването на няколко от тях, по време на реденето. Самите плочки се предлагат в различни форми, размери и цветове. Хубаво е при малки площи да се вземат по-тънки плочки, а ако разполагате с голямо пространство може да вземете и по-дебели. Ако търсите за редене на плочки цени може да прочетете повече в статията.

При търсене на редене на плочки цени в интернет може да разгледате ориентировъчни цени свързани с бъдещия ви ремонт. Разгледайте нашите * цените са ориентировъчни:

Цени

Лепене на плочки 29.00 лв/м2
теракот, фаянс , гранитогрес 34.00 лв/м2

Тези цени могат да се променят по време на огледа. За това ако искате оферта може да заявите безплатен оглед. Така след огледа ще имате специално изготвена оферта и ще знаете точните редене на плочки цени.

По време на реденето е важно да се изчисти хубаво повърхността преди да се нанесе разтвора. Пода трябва да е изчистен до съвършенство, за да няма проблеми при залепването. След това трябва да се обмисли по какъв начин да бъдат наредени плочките в стаята, за да се намали максимално рязането им. При точно изчисление, те ще паснат идеално и за финал ще се получи красив резултат. При полагане на плочки по ъглите също има разни тънкости за да паснат към ъгъла.

И след като се предвидят тези неща е време да се смеси разтвора и да се започне лепенето. Прави се само толкова смес, колкото ще се използва в следващите 20-30 минути. С помощта на инструменти се нанася разтвора и така се стартира лепене на плочки.

След като се залепят плочките не трябва да се ходи върху тях. Оставете ги около 30-40 часа хубаво да изсъхнат и чак след това може да се движите из стаята. Ако веднага след реденето на плочките се започне да се ходи върху тях може да се повредят.

 

Редене на Плочки Цени