Външни Камини

В днешно време е достатъчно да прекараме уикенда в приятна обстановка. Защо да не направим един престои пред камината в двора? Поканете и приятели и се стоплете както с топлина от камината, така и с приятно настроение и весели моменти. Външната камина е ключът към целогодишния уют. Ако сте решили да дабовяте камина в двора, то в момента сте попаднали на точната страница. Тук може да разберете повече информация за услугата, която предлагаме. Днес е момента за превръщане на мечтите в реалност.

Като за начало е най-важно да се уверите, че вашата камина ще бъде поставена на подходящо място. Самата градина в двора ви трябва да е подходяща и безопасна за добавянето на камината. Така при наличие на безопасно място ще има условия за поставяне на камината без да има проблем. Също така е хубаво да предвидите съвсем малко място за складиране на аксесоарите, които ще са нужни за поддържане на камината.

Градинска камина

Ето една снимка на стандартна външна камина, която е направена през летния период и може да я поставим в категория градинска камина. Тази снимка е направена през топлите летни месеци, когато сме приключили с изграждането на камината. Под нея има място за поставяне на дърва и други аксесоари полезни за запалване на камината. Тя е направена малко нестандартно, но като финален резултат се получи една семпла градинска камина.

външни камини

Ако имате различна и интересна идея за изграждане на външни камини във вашия двор, то може да се свържете с нас. Ние ще изслушаме вашите идеи и ще ви дадем полезни съвети, които могат да ви помогнат при създаването на камината. Без значение дали е градинска камина или други видове външни камини, ние ще се опитаме да ви помогнем. Предлагаме пристигане на място, извършване на безплатен оглед и изготвяне на специална оферта за вас.

В момента работим както на територията на град София, така и в областта. Ако пък вашия дом се намира малко по-далеч, може да направите запитване за това дали ще имаме възможност да работим там.