Боядисване на Таван с Латекс

При боядисване на таван с латекс се правят предварителни процедури, които са подготовка преди боядисването. Това са премахване на стари бои, грундиране, шпакловка, шлайфане и чак тогава след като всичко това бъде извършено, е време за боядисването. При различните тавани може да се налагат и други предварителни подготовки. Това е важно да бъде направено за да се предотвратят напукване и надуване на боята. Какво е необходимо да се извърши ще бъде уточнено на място като се види тавана. Тези процедури се правят при определена температура и условия. Ако навън е много студено и в самата стая е хладно, самото време за съхнене на шпакловката например ще се увеличи. Понякога може да има забавяне и да отнемат доста време тези процеси. Всичко е доста индивидуално.

Боядисване на таван с латекс цени

Боя
грунд за латекс 2.20 лв /м2
боя латекс 5,40 лв/м2
блажно боядисване 12.20 лв/м2
тапети 10.20лв/м2
сваляне на тапети 4.50 лв/м2
изстъргване на постна боя 5.80 лв/м2
начукване на блажна боя 8.60 лв/м2

* Важно е да отбележим, че цените са ориентировъчни!

Преди да се започне боядисването на тавана е хубаво да се направи предварителна подготовка. Съберете мебелите на едно място или оставете тази работа на нас. Ние ще обкнижим всяка една част от стаята. След това ще преместим мебелите и обзавеждането на подходящото място и ще започнем работа. Всички предмети, които е необходимо ще бъдат защитени от попадане на боя и прах по тях. Това са предмети като лампи, контакти, хладилници и други подобни. Готови ли сте за пълна промяна на вашия таван? Ако имате нужда можем да боядисаме както тавана, така и стените. Заявете безплатен оглед още сега.

Ако търсите специалисти в сферата на боядисването и искате при боядисване на таван с латекс да бъде спазен процеса и придържане към качество, то може да се обърнете към нас. Ние имаме опит в тази дейност и може да ви бъдем полезни. Ще посетим вашия дом, ще направим оглед и ще изготвим оферта. След това ще ви дадем полезни съвети при самия процес. И ако е необходимо ще ви препоръчаме да бъдат използвани качествени материали, които сме тествали през годините.

5/5 - (1 vote)