Лепене на Плочки Цени София

При започване на самото лепене на плочки трябва предварително да измерите стената, да изчислите количеството плочки, което трябва да закупите. Хубаво е да предвидите, че по време на рязане на плочките има опасност от това да счупите няколко плочки. За това поръчайте малко повече от необходимото количество. Така ще имате и резервни плочки след време при нужда. Самото рязане на плочките е рисковано и точно за това се препоръчва да бъде направено от майстор с опит. Така ще спестите пари от изгубения материал.

След като всичко е приготвено е време да се започне лепенето на самите плочки. Нанесете разтвор и започнете да поставяте плочките. Измерете всичко и подредете плочките в красив вид. След като повторите самата процедура лепене, рязане и нанасяне на разтвор до завършване на банята или пода ви, вие трябва да фугирате плочките. Това също е специфична процедура и правилното фугиране ще удължи живота на вашите плочки. При неправилно поставяне може след известно време да се появи мърдане и движение на плочките. Ако са на пода може при стъпване да се движат.

Лепене на плочки цени

Посочените лепене на плочки цени София са ориентировъчни и могат да се променят след оглед на място. За това ви препоръчваме да заявите безплатен оглед за изготвяне на индивидуална оферта специално за вас. И нека да преминем към самите цени:

Лепене на плочки 29.00 лв/м2
Мазилка в баня за плочки 15.00 лв/м2
теракот, фаянс , гранитогрес 34.00 лв/м2
фриз 12.00 лв/м`
цокъл 13.20 лв/м`
обръщане на ъгли с плочки 28.00лв/м2
направа на праг 52.00 лв/бр.

При лепенето на плочки има различни техники, които трябва да спазвате. Когато изграждате една баня например се изисква лепене на плочки от специалист. Така ще спестите време, пари и нерви при завършване на вашата баня. Специалистите имат дълги години опит при лепене на плочки цени София и ще ви спестят доста време. За това потърсете специалист, защото самата процедура е доста специфична и не всеки може да се справи с тази задача. Ако въпреки това сте решили сами да лепите плочките ще трябва да отделите повече време.