Окачени тавани за спалня

Окачени тавани за спалня – за да постигнете разчупен уют и красота

Окачени тавани за спалня са много разнообразни по своята същност. Днес модерния, изчистен, спокоен и уютен интериор на една спалня, не може без присъствието на един окачен таван. С помощта на професионалист, малко гипс картон, LED осветление и фантазия могат да се постигнат чудеса. Затова и модерния дизайн залага на елементи, като този в интериора на интимното помещение в дома. Формите, меките и овални линии, разчупването на пространството и постигането на индивидуалност при окачения таван са налице. Това идеално пасва на изчистения и модерен интериор, допълва композицията на масивното легло и акцентиращата декорация.

окачени тавани за спалня

Снимка: pinterest.com

Окачени тавани за спалня – възможността да се потопите в страната на чудесата!

Вашата спалня – място за почивка, пълноценен сън, семейни разговори, срещи с приятелки, правени на типично дамски/мъжки неща. Да, това е спалнята активно лично пространство, което предразполага към безгрижие и собствена индивидуалност. Днес модерния дизайн на една спалня става все по минимален, все по-объл, с централизирана силно композиция и разчупване на нещата отгоре-надолу! За да си създадете така желания модерен облик и акцент в спалнята ви трябва не друго, а само един окачен таван. Той може да има формата на плавни овални елипси, на виещи се цветя, да акцентира пространството над масивното и красиво легло или с лекота да прелива в стената зад него. Магията на окачения таван се крие не само в разнообразието му от форми, но и във възможността тези форми да бъдат подчертани с приглушено осветление. Защо да не си направите звездно небе в спалнята или пък да заформите една фантастична овална структура, сякаш сте в луксозна каюта на кораб или яхта?

Окачени тавани за спалня обикновено се поставят с акцент над спалнята, в центъра им стой красив полилей или абажур, а ако заложите на вградени лунички, може да се възползвате от няколко вериги лампи с разнообразна форма и големина. Обемно легло в центъра на спалнята, подходящи цветове, малко романтика допълнително привнесена от един балдахин спуснат от тавана и спалнята ви е едно магическо място – само с помощта на малко гипс картон и ръцете на майстор в областта. Няма по идеален начин да направите спалнята си интимна и индивидуална, от това да проектират за нея по индивидуалните ви желания, подходящ окачен таван!