Почистване на Апартаменти София

В днешното забързано ежедневие почистването на апартамента, може да отнеме цялото ни време за почивка. За това ние решихме да предоставим услуга, която да е свързана с основно почистване на апартамент. Основно извършваме тази услуга след ремонт, но вече предлагаме и поддръжка на апартаменти. Самата услуга, която предлагаме е почистване след ремонт, но ако търсите само почистване на апартамент, то също може да се свържете с нас.

Ако в момента търсите такава услуга, може да се свържете с нас и да попитате за повече информация. По телефона може да разберете, дали сме свободни в момента и кога ще можем да извършим, цялостно почистване на апартаменти София. Ще се разберем от какво точно имате нужда и при желание от ваша страна, можем да почистваме апартамента ви в удобно за вас време. Така ще може след като се приберете от работа да имате време за почивка и да правите нещата, които обичате.

Ние предлагаме:
➜ почистване на дивани
➜ почистване на всекидневна
➜ почистване на стени от прах
➜ почистване на паркет
➜ почистване на баня
➜ почистване на кухня
➜ почистване на тераса
И други

Почистване на Апартаменти София Цени

За актуални цени може да се свържете с нас.

Ние работим качествено и при пристигане на място, ще може да ни споделите повече за местата, които искате да бъдат почистени. В услугата почистване на апартаменти София, можем да включим и използване на наши или ваши препарати. Всичко ще бъде договорено на място.

Ако търсите почистване на къща или апартамент извън град София, ще трябва да направите предварително запитване. След като ни обясните къде точно е мястото, което трябва да се почисти, ще може да преценим дали ще можем да го почистим.

Самата услуга може да бъде абонаментна или еднократна. Всичко зависи от вашето желание. Може първо да поръчате еднократна услуга за почистване и ако харесате как работим, да заявите абонаментно почистване.

За връзка с нас може да използвате телефона посочен в сайта или да ни пишете на имейла.

5/5 - (1 vote)