Ремонт на Панелен Апартамент

При този ремонт на панелен апартамент трябваше да се премахне старата боя. Като за начало първо се премахнаха мебелите, за да се освободи място за работа. И след това е време за действие. При свалянето на старата боя се изисква време и търпение. Самата боя, трябва да бъде внимателно свалена и след това ще е нужно хубаво почистване на пода. Ако трябва да запазите подовата настилка, е важно да се работи внимателно и предварителното поставяне на защита на пода е задължителна. Ако искате след шпакловането и боядисването да имате красиви стени и тавани се препоръчва премахването на цялата боя в апартамента ви.

Ремонтирайте вашия Панелен Апартамент

В този конкретен случай трябваше да се защити цялостно подовата настилка, защото беше здрава и не трябваше да се сменя. Така обаче самото сваляне на боята беше приключено внимателно, за да избегнем надраскване на пода. След това се изчиства внимателно пода и се приготвя място за работа по другите процеси, които ще са следващата стъпка към завършването на ремонта.

При ремонт на панелен апартамент, може да има и други особености и тънкости, които трябва да бъдат обсъдени със специалист. Ние имаме дълги години опит с цялостните ремонти на апартаменти и можем да ви бъдем полезни от началото, до края на ремонта.

Друга дейност, която трябва да се извърши при ремонт на панелен апартамент е грундиране, шпакловане на всички стени и боядисване. Това са основни процеси и ако е необходимо, може да се наложи лепене на плочки в банята и цялостно премахване на старите плочки. Това обаче зависи от вашето изискване. Ако ще правите цялостен ремонт на апартамент е препоръчително да завършите и банята.

Ако желаете ние да ремонтираме вашия апартамент, може да се свържете с нас още сега. Заявете безплатен оглед и оферта и оставете другата работа на нас. Когато пристигнем на място, може да ни споделите вашите бъдещи планове за ремонта.

5/5 - (1 vote)
Call Now Button