Финна шпакловка

финна шпакловкаЛято е. Време е за ремонт и много отстъпки от Ремонти Лид! Позволихме си да изготвим малка отстъпка за бъдещите ни клиенти. Като в момента има актуална отстъпка от 5% за финна шпакловка, която е валидна до средата на месец юни. Тоест края на промоцията е до 15.06.2017. Възползвайте се сега и направете ремонт през лятото на вашия дом. Ако планирате през летните месеци пълно освежаване на апартамента си, то тази отстъпка може да привлече вниманието ви.

Стремим се да предлагаме качество и за това ще работим на макс през цялото лято. Главно ще отделим внимание на финна шпакловка и ремонт на къщи. Ще се заемем и с боядисването на няколко апартамента. Когато работим качествено, ние се чувстваме доволни от свършената работа, а усмивките и радостта на нашите клиенти след завършен обект ни правят още по-щастливи. Смеем да твърдим, че имаме много доволни клиенти в областта на цялостните ремонти. Целта ни е да увеличим броя им с всеки изминал месец.

За момента извършваме услугата финна шпакловка само за територията на София. Поради обема от работа, която имаме това лято ние ще ограничим нашата дейност. Ако предлагате ремонт на къща или ремонт на апартамент извън София, ние няма да можем да ви бъдем полезни. Нашата мисия е да сме максимално полезни при изготвянето на ремонт и да спазим всички изисквания на нашите клиенти. За това през лятото ще сме само в София. След приключването на летния сезон може да се обърнете към нас за ремонт извън София. Въпреки това може да ни се обадите и да обсъдим бъдещия ремонт на вашия апартамент или вашата къща. Предлагаме и цялостен ремонт на офиси и магазини.

Възможно е ако ни се обадите, да откажем започването на работа поради ангажираността която имаме. За това се обадете възможно най-скоро за да заявите вашия ремонт.
Обадете се и вземете отстъпка на избран от нас тип услуга. Промоцията е валидна както за нови, така и за наши редовни клиенти. Не чакайте повече, направете вашия дом по ваш вкус. Вземете нашата отстъпка за финна шпакловка сега.

* Отстъпата важи само за включения труд. Към материалите нужни за финна шпакловка не влиза отстъпка.