Боядисване на Стени Цени

При боядисването на стени има няколко фактора за формирането на цените. Това може да зависи от квадратурата, терена и самите процеси, които трябва да се извършат преди боядисването. Самото боядисване е последна фаза и преди това се извършва грундиране, шпакловане и шлайфане. Ако има стара боя или тапети трябва да се махнат, за да се продължи с изпълняването на другите процеси. За това боядисване на стени цени може да са променливи. Ако търсите само пролетно освежаване на стените и тавана ви, може да се направи различна ценова оферта. Предлагаме и услуга боядисване само на тавани.

За целта ако искате да се боядисат стените ви от начало, може да проверите първо цени за шпакловане, шлайфане и след това за финал разгледайте боядисване на стени цени.

Ориентировъчни цени

Боя
грунд за латекс 2.20 лв /м2
боя латекс 5,40 лв/м2
блажно боядисване 12.20 лв/м2
тапети 10.20лв/м2
сваляне на тапети 4.50 лв/м2
изстъргване на постна боя 5.80 лв/м2
начукване на блажна боя 8.60 лв/м2

При самото боядисване на стени трябва да сте избрали цветове за боята и да се започне боядисването. Препоръчва се самото боядисване да бъде извършено от майстор с опит поради редица причини. Една от тях е правилното боядисване и техниките, които се използват. Един опитен майстор ще извърши самото боядисване на стени както бързо, така и качествено. За разлика от това, ако вие се заемете с тази дейност ще изгубите както време, така и пари. Ако държите вашите стени да станат красиви се доверете на специалист.

Ние имаме дълги години опит с боядисването и може да се заемем с тази дейност. Ако имате желание ще ви препоръчаме точната марка боя и може директно да я закупим вместо вас. Просто ни посочете цвят и ще се заемем с взимането на боя и боядисването на стените ви. Работим с доказано качествени материали, които сме тествали през годините, за това може да ни имате пълно доверие в избора. Друг вариант е вие да закупите боята и ние да направим боядисването. Избора е изцяло ваш просто ни споделете идеите си. Свържете се с нас и заявете специално направена оферта за вас още днес. Побързайте, защото в момента може да сме заети. Обади ни се на посочените телефони.