Декоративни мазилки

Декоративните мазилки са една много добра алтернатива за красиво подчертаване на стените. Те са способни да имитират стара мазилка, естествена хартия, кожа и дори камък. Самите текстури на декоративни мазилки могат да бъдат блестящи, сгънати или напълно абстрактни. Финалния резултат може да бъде привлекателен и необичаен интериорен дизайн. В зависимост от вашите предпочитания, стил или идея може да използваме декоративните мазилки за създаване на уникални текстури.

Целта на дизайна при този вид мазилки е да пасне идеално на мебели, таван и другите предмети в стаята. Подчертаването на тези области, които трябва да изпъкнат в интериора е цел номер едно. Ако искате вашата камина да изпъкне или да бъде подчертана снимка на любимия художник. 

Без значение дали имате индустриален таван или такъв в селски стил, декоративни мазилки са идеален избор за всеки вкус. Някой от тях са устойчиви на мръсотия и вода. Това е идеалната алтернатива на скъпите облицовки от камък например. Без значение дали искате да се направят в банята, кухнята, всекидневната и дори гаража ви те ще паснат на всяко едно място.

Разнообразието от текстури и много различни цветове ще съвпаднат с всеки вкус и стил. Голямото търсене прави самите фирми за изработка на материала за декоративна мазилка мотивирани, да търсят още начини за развитието си и инвестирането в усъвършенстване на самите мазилки. Това е материал използван дори и от дизайнери. Големите възможности разгръщат потенциала и креативността на всеки професионалист в сферата.

При предварителната подготовка преди нанасянето на самата мазилка се нанася грунд. След това се извършват следващите процеси до пълното завършване на стената. Както за всяка друга подобна дейност след като сте избрали точните декоративни мазилки идва ред на майсторите да извършат тази дейност.

Ние от Ремонти ЛиД имаме опит при цялостния процес от начало до край свързан с декоративните мазилки. Ако имате нужда от нашата помощ ние сме насреща. Свържете се с нас, разкажете ни повече за вашите идеи.