Драскана мазилка

Търсите специалист за нанасяне на драскана мазилка и цена на услугата? Ние ще се справим с тази задача. Имаме дългогодишен опит в сферата и разполагаме с необходимите знания за направата на тази услуга. Ще ви предложим безплатен оглед и оферта специално за Вас. Нашата цел е да ви помагаме в бъдещия ремонт. Като ще ви предложим нашите знания в сферата на мазилката, замазката и ремонтните дейности. Работим както за град София, така и за областта.

Драскана мазилка Цени

драскана мазилка 8.30 лв/м2

В дните преди да се появи гипсокартона стените бяха направени от истинска драскана мазилка. Нанасянето на гипс обикновено се състоеше от няколко стъпки: нанасяне на гипс и надраскване на стените плюс още няколко допълнителни процедури и имате готова и добре изглеждаща стена. Редица дизайнери по цял свят все още предпочитат този тип мазилки и ги добавят в техните бъдещи проекти. Понякога даже се правят стени изглеждащи, че са почти наполовина завършени. За нас това може да звучи странно, но както знаете в света на дизайнерите няма такова нещо. Те са готови на всичко за да направят проект с който да се отличават от другите. За тях еднообразието от драскана мазилка повтаряща се във всеки дом както е било едно време е скучно.

Предишните времена и техники за работа са вече минало. Нека да се прехвърлим от тогава до днес 2018 година, и да разгледаме какво имаме на пазара като опция за бъдещия ремонт на дома ни. Предлага се разнообразие от материал с цветове смесени с различни химикали имащи за цел да увеличат устойчивостта на самите стени, и да бъдат издържливи през годините. При пролетно почистване на стените новите материали ще се запазят същите дори след измиване с вода и четка например. Това е важно, защото при събиране на прах без почистване на стените поне веднъж в годината, след време те могат да променят цвета си.

Call Now Button