Монтаж на ламинат

Кратка информация за ламината

Ламината е въведен за първи път в САЩ през 1990 година. При пускането му на пазара се появява голямо търсене от любопитство на потребителите. За по-малко от 25 години ламината става най-бързо растящият тип продаван паркет. Причината за това е, че пластмасовите настилки са лесно достъпни, устойчиви на петна и изключително издържливи. Времето за монтаж на ламинат може да варира в зависимост от големината на вашата стая. От няколко часа до два дни е минимума.   

За начало като първа стъпка може да кажем, че е необходимо да изберете ламинат по ваш вкус. Разнообразието на ламинат може малко да ви обърка, но след като отделите малко време ще откриете точния цвят за вашия дом.

Време е да започваме

Внимателно трябва да се провери всяка дъска преди да се започне монтажа. След това при неравни стени трябва да се изрежат точните парчета от ламината за да пасне идеално на стената. И ето идва момента когато трябва да се сглоби първия ред. Прикрепете двете дъски, които сте приготвили предварително и въртете нагоре и надолу докато не пасне и не се сглобят дъските. След като монтирате първия ред осигурете предварително зададеното пространство за следващия. Започнете новите редове и изрежете още дъски от ламината, като не забравяйте да използвате и останалите дъски от предишния. При събирането на втория ред трябва да сглобите двата реда под лек ъгъл за да пасне. Добавете и разделители и продължете стъпките докато не стигнете до последия ред. Всичко зависи от самия ламинат и понякога може да има малки затруднения при самия монтаж. Монтажа около вратите може да се окаже, че ще отнеме повече време от очакваното.

Ако нямате достатъчно време за монтаж на ламинат може да ни наемете. Ние имаме опит в това и ще се справим в срок. Свържи се с нас още днес и заяви монтаж на ламинат.