Обръщане на Врата

При ремонт често се налага да сменяте вратите. Имате две опции: боядисване на старите врати или цялостна смяна с нови. Ако разполагате с нужните средства и ако желаете пълна промяна на апартамента ви, може да препоръчаме да смените вратите с нови.
Самата цена за смяна на врата може да варира според цвят, вид, материал и дали има включен монтаж. Боядисването на врати също е вариант. За да търсите обръщане на врата в момента сигурно сте сменили старите врати с нови. В момента сте на точната страница, защото ние предлагаме такава услуга.

Какво следва след смяната на вратата?

След като бъде поставена новата врата, тя трябва да бъде обърната от майстор. При обръщането трябва да се запълни и шпаклова вратата, за да се изравни със стената. Самата процедура наречена обръщане на врата изисква умения по шпакловане и правилно смесване на материалите. За получаване на права и гладка стена вратите трябва да се обърнат, шпакловат и боядисат. Самите ъгли трябва да бъдат направени в прав ъгъл.

Услугата обръщане на врата включва цялостно връщане на визията на стаята след монтиране на новата врата. Без значение дали алуминиева или блиндирана е новата ви врата, ние можем да сме ви полезни при обръщането. То е неизбежно при цялостния ремонт. Дългите години опит ни правят сигурни в това, което правим и смеем да твърдим, че ще се справим с вашата задача.

Обръщане на врата цени може да варират според мястото на което са поставени вратите и какво разстояние има за запълване и шпакловане. Ако сте сменили 4-5 врати например, то това също може да бъде задача за нас. Височината и широчината на самите врати оказва влияние върху крайната цена. За точни цени можем да направим оферта за вас след оглед на вратите на място.

Освен тази услуга ние предлагаме и обръщане на прозорци. Така ще можем да сме ви полезни в целия процес при обръщане както на врати, така и на прозорци. Спестете време и се свържете с нас още днес.