Растерен таван Цена

Ако имате идея свързана с направата на различен таван и не искате да имате обикновен таван, то може да разгледате интернет и да намерите повече информация относно стилни и красиви тавани. Избора е почти неограничен и вие може да изберете модерни и издържливи тавани, пасващи на вашия офис или защо не, на вашия апартамент. В момента на пазара има богат избор от различни материали за изграждането на различни видове тавани. Конкретно в тази статия пишем за растерен таван и точното калкулиране на растерен таван цена. Как да изчислите цена за труд и материали както и цялостния монтаж на растерен таван?

Растерните тавани са най-използвани в офиси, магазини и други подобни помещения. Те биват обикновени и с падащ борд. Монтират се като се сглобят пана 60 на 60 и се подредят до получаване на цял растерен таван. Има различни видове профили с различна дължина т120, т160 и други. Всичко зависи от помещението и дължината му. Като стане дума за растерен таван се има напредвид довършителен таван. Той оформя самото помещение и след като бъде направен, не се изискват повече процедури по завършването на тавана.

При поставяне се прави носеща конструкция с различна дължина като например дължина 3,60. Самата конструкция се закрепва за плочата на бетоновия таван. Закрепва се със стандартен метален дюбел с център 6 на 35. Важно е да се нивелира самия таван за да стане права цялата конструкция.

Нашите услуги свързани с растерен таван

Имаме нужните познания свързани с цялостното изграждане на растерен таван. Ако търсите качествено направен растерен таван се свържете с нас. Ако искате да разберете повече информация относно растерен таван цена може да ни се обадите или да ни пишете имейл и да поръчате безплатен оглед на вашия дом. След като пристигнем на място ще изчислим безплатно за вас цената, която ще е нужна за тази дейност. Изчислението ще включва както цена за труд, така и цената за нужните материали.