Лепене на тапети

Ако нямате много време и средства за ремонт, но искате да промените стените си и дома си може да се спрете на тапетите. Те са изградени от екологични латексови мастила на водна основа. Лепене на тапети върху гладка повърхност е бързо и лесно. Дори може да използвате тапети за гардероба си. Това ги прави перфектния избор за актуализиране на интериора с минимални средства. Идеалният избор ако сте под наем и искате бързо да направите апартамента приятен за живеене.

Стените никога не са били толкова лесни за украсяване. Освен това има богат избор от цветове, палитри и модели. Има и други видове тапети направени със специално лепило проектирано за бързо нанасяне, но издържат по-малко време. Това може да се нарече персонализирано декориране, което се адаптира към стила ви. Превърнете дори коридора си в място излъчващо успокояваща и приятна атмосфера.

Лепене на тапети цени

Разликата в представените типове е не само в състава и основните характеристики, но и в метода на поставяне. Различните видове тапети отнемат различно време за поставяне. Самото сваляне на тапети понякога може да бъде трудна работа. Ако искате да свалим тапетите на стар панелен апартамент ще се изисква повече време. Единствения минус при старите тапети е трудното сваляне. Те изискват отделяне на доста време за напълното сваляне от стените.

Обикновените тапети са изработени от естествени материали като целулоза и други компоненти. Основната им характеристика е способността им да дишат. Така тапета позволява на въздуха да преминава, така че ако е прекалено влажно в стаята, тази опция е за вас.

Лепене на винилови тапети

С всяка година се появяват голям брой разнообразни материали за интериорно декориране на помещения и се увеличава набора от строителни материали за ремонтни работи. Лепене на тапети са най-известните материали в търсенето на интериорен дизайн на апартамент, офис или магазин. Освен обикновените тапети търсене има и на винилови тапети. Виниловите тапети осигуряват защита на структурата им от външни влияния като влага, прах и подобни. Предимството им е, че се почистват лесно от замърсителите. Избърсването с влажна кърпа е достатъчно и за няколко часа работа може да изглеждат почти като нови. Ако имате деца или домашни любимци те са подходящи за вас.