За нас

От 1990 година се занимаваме с ремонтни дейности като сме специалисти в цялостните ремонти на апартаменти, боядисване и шпакловка. Имаме голям опит в ремонта от началото на обекта до издаването му в завършен вид. Ако търсите качество, то вие сте на правилното място. Качеството за нас е важно колкото и за вас. Разчитаме на доволни клиенти, които ни препоръчват на приятели, роднини а защо не и на съседите. Нашата цел е след завършването на обекта вие да ни препоръчвате на всеки, защото сте доволни от нас и нашето изпълнение. Внимателно оглеждаме всеки детайл при издаването на обекта и ако имате и малки забележки, то те ще бъдат поправени.

Ние ще се погрижим за ремонта на вашия офис,апартамент,вход или вашата къща. Извършваме всички видове вътрешни ремонти за София и областта. Ако имате други въпроси относно ремонта може да се обадите на телефона в раздел контакти на сайта ни и да обясните повече за вашите идеи относно бъдещия ви ремонт на апартамента, къщата ви или вашия офис.

Също така предлагаме освежаване на магазини, апартаменти, офиси. Ако имате нужда просто от боядисване то може да се обърнете към нас. Разбира се първо трябва да огледаме обекта за да се разберем точно за цени, нужните материали и нещата, които искате да направите. След оглед на обекта ще преценим на какви цени ще работим. Ние ще ви препоръчаме качествени материали с които работим и сме доволни от работата с тях. Вие казвате ние ремонтираме.