Монтаж на ламинат цена

Ако търсите информация относно цена за монтаж на ламинат ще попаднете на различни оферти. Всичко зависи от вашия бюджет и качеството на изпълнената работа. В тази страница ще намерите ориентировъчна цена за монтаж на ламинат изготвена от нас. Въпреки, че сме посочили цена тя може да бъде малко по-различна след оглед на обекта. *Цените, които виждате тук са само за труд и са ориентировъчни. 

Монтаж на ламинат цена
пререждане на стар паркет 15.00 лв/м2
редене на паркет 12.00 лв/м2
перваз за паркет 4.00 лв/м2
циклене и лакиране 20.00 лв/м2
редене на ламинат 7.00 лв/м2

Как да калкулираме колко пари ще ни излезе ламината за турд + материали?
Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете общата площ на стаята в която ще монтирате ламиниран паркет, така че да знаете колко ламинат да купите. В самия материал се изчислява и няколко процента загуба. За това ако не искате да губите време и пари може да оставите смятането на нас.

Хубаво е да знаете, че повечето ламинирани подови настилки са изработени от различни дървесни влакна смесени с целулоза и накрая добавена пластмасова повърхност. При формирането на цената също зависи и вашето предпочитание за материала. Ако искате различни цветове и по-голямо качество, това може да доведе до допълнително оскъпяване. Друго важно нещо при избор на ламинат е стаята в която ще бъде поставен. Ако се минава често от много хора върху него трябва да бъде по-качествен. Друга особенност е, че след монтажа на ламината може да се добави височина към пода.

При формиране на цена се включва и вашето предпочитание към стила на ламината. Именно за това сме уточнили, че цените в страницата са ориентировъчни. Важно е след приключването на монтажа да се изчисти пода. Това може да го уточним допълнително при формирането на монтаж на ламинат цена на място и да се разберем за допълнителните опции при извършване на услугата.