Окачени тавани за кухни

Окачени тавани за кухни са перфектния избор. Нещо повече, те не са подходящи само за кухнята, но и за целия дом, т.е. и за хол, трапезария, че дори и за баня. Само трябва да се вземе предвид вида на материала, от който са направени.

Благодарение на окачените тавани, Вашата кухня може да бъде с подобрено зонално разпределение и лесно може да се преобразува таванът в  цветове, добре съчетани с електроуредите.

Мина времето и модата на окачения таван в цвят бяло. Днес на почит са пъстроцветните такива, в зависимост от останалата част на обзавеждането.Окаченият таван на кухнята може да е от един цвят, но може да е съчетание от два и повече, зависи от проекта, който сте предвидили.

Ако сте в начален етап на проектиране, то е важно и нашият съвет е да обърнете специално внимание на тавана, тъй като той придава цялостност на Вашето жилище. Сега е момента да споменем и за осветлението, вградено  в овалните форми на окачения таван. Напоследък в България станаха все по-модерни опънатите окачени тавани. Разгледайте в Интернет пространството и ще се уверите, че съществуват хиляди идеи.

При всички положения е добре да помислите за окачен таван, при това светещ такъв. „Сърцето на дома“, както го наричат някой проектанти и дизайнери е изключително важно и трябва да бъде изградено така, че да създава удобство, комфорт и уют.

Имаме опит в ремонтите на кухня и изграждането на окачени тавани по съвременните стандарти. Ако искате заявете ремонт още сега като се свържете с нас на посочените телефони. Искате да изградим окачен таван за вашата кухня? Заявете безплатен оглед още днес.

Може да ни се доверите когато става дума за ремонт на кухня или цялостен ремонт. Нашите клиенти ни препоръчват на близки и приятели. Доверете ни се и ще превърнем вашата идея в реалност. Ще реализираме вашите изисквания за бъдещия ремонт на къщата ви или на апартамента.