Промо оферти

Ако в момента търсите специалисти (майстори), които да извършат ремонт на вашия дом, то тази страница може да ви бъде полезна.

В раздел “Промо Оферти” в който се намирате в момента, може да намерите отстъпка за услугите, които предлагаме. Вие може да проверите за активна промоция към днешна дата, като видите текста в червено. Там поставяме промо офертата, която е активна за конкретна услуга. Промо Офертата се намира точно под този текст:

За момента не е намерен пакет отстъпки. Моля, проверете по-късно.

Понякога добавяме промо оферти за различните дейности, които извършваме. Това зависи според месеца, сезона или просто сме решили да направим отстъпка за конкретния месец. Ако скоро ще правите ремонт и откриете процент отстъпка на тази страница, то може да се възползвате.

Или пък търсите частична услуга като например “освежаване на апартамент” или малка стая? Понякога на тази страница добавяме отстъпки за този тип услуги.

Пълен списък на услугите, които предлагаме може да видите, като разгледате по-подробно уеб сайта ни. Стремим се да актуализираме информацията в него за предлаганите услуги. Също така добавяме и различни трикове, съвети и идеи изцяло свързани с цялостни вътрешни ремонти.