Бояджийски Услуги

бояджийски услугиЗа момента имаме най-голям опит в бояджийски услуги. Боядисването на стени за нас е лесно и знаем всяка една тънкост в тази сфера. Ако търсите бояджийски услуги в София то значи в момента сте на правилното място. Цените зависят от доста фактори като един от главните фактори е дали се включват материалите вътре в цената или не. Друго, което може да повлияе на цената е терена за боядисване. След като направим оглед на място и преценим, че терена ще затрудни боядисването, то тогава ще изготвим специално оферта за вас. Ако стандартно ни се обадите за бояджийски услуги и конкретно боядисване на стая в апартамент или в къща, то тогава няма да има оскъпяване към цената.

Накратко тук ще представим нашите цени за бояджийски услуги, които не включват материали и може да бъдат малко променени след оглед на обекта. Тогава може да бъде изготвена точна оферта специално за вас. Обадете се сега за оглед той е безплатен!

Бояджийски Услуги София Цени

Грунд за Латекс 4.50 лв /м2
Боя Латекс 14,20 лв/м2
Блажно Боядисване 22.00 лв/м2

Всяка една стена си изисква боядисване от специалист като преди да започне да се боядисва се изисква предварителна подготовка. Ако ни извикате за лятно освежаване на апартамента няма да има толкова допълнителни операции, които да се извършат, но ако стените трябва да бъдат подготвени за боя се изисква допълнително действие от наша страна. При зимни условия може да се наложи да се изчака малко боята да изсъхне и да забави процеса на боядисване. Ако искате да премахнем стари тапети и след това да шпакловаме и да шлайфаме преди боя ще се наложи да отделим повече време докато стените бъдат завършени и боядисани.

Ние разполагаме с дългогодишен опит и използваме това като предимство. Няма терен и място, което да ни затрудни когато става дума за бояджийски услуги. Спазваме срокове и ако бързате може за кратък период от време да освежим вашия апартамент. Предлагаме и частично освежаване на стая. Ако само вашата кухня или всекидневна имат нужда от освежаване то също може да се обадите за оферта.

Предлагаме бояджийски услуги и извън София, но за повече информация може да се свържете с нас по телефона.

3/5 - (2 votes)