Хамалски Услуги София

Хамалски Услуги

хамалски услуги
Ние сме организиран екип извършващ хамалски услуги. Работим бързо и спазваме срокове. Нашите хамали са обучени да работят на всякакви места. Ако вашия апартамент трябва да бъде преместен от едно място на друго, то може да се доверите на нас. Ако живеете на място, където асансьора не работи и сте на по-горен етаж отново може да се доверите на нас. През годините сме се сблъсквали с всякакви места включващи офиси, къщи, апартаменти и други. Ако искате да споделим нашия богат опит и да направим преместването ви безпроблемно и лесно то може да ни се доверите.

Преместваме и специфични предмети като пияно, роял или дори сейф. За това са нужни специални познания, които нашите хамали притежават. Обхванали сме изцяло тази сфера и сме разгледали всички услуги необходими за едно преместване. Главната ни мисия е да съберем екип от хора извършващи хамалски услуги, които знаят какво правят и да изградим име зад което стои качество.

Преместване София
Извършваме преместване в цялата страна, но нашият офис за момента е в София. Разполагаме с шофьори притежаващи дългогодишен опит в транспортирането и паркирането. Така ние гарантираме, че без щети ще преместим всеки един предмет. Камионите ни са на разположение по всяко време и разполагат с платформи и нужното оборудване за преместването.

Преместване Извън София
Ако сте извън София също може да се възползвате он нашите услуги. Оскъпяването е само разхода за пътуването на нашите автомобили от София до вашето място и обратно. Максимално да се оскъпи цялата цена с 50 лева.

Безплатен Оглед за периода от 02.03.2017 до 25.03.2017
Обадете се на посочените телефони за да изпратим работници да огледат мястото и да направят оферта за вас. За тази дейност не трябва да заплатите нищо. На място може да се уточни времето, в което да изпратим екипа за преместване и крайната цена, която трябва да заплатите след извършването на услугата.

Отстъпки
Ако сте наши редовни клиенти получавате 10% отстъпка от цената на следващото преместване. Вашите приятели също могат да се възползват от нашите хамалски услуги като получават 5% отстъпка.