Ремонт на Къща

Ремонт на къща в София

ремонт на къщаАко ви предстои ремонт на къща сте на правилното място. Може да се консултирате с нас и да пристигнем на място за да видим с какво точно ще се захванем. Ако скоро сте купили къща, която има нужда от ремонт, или просто искате да направите цялостен ремонт на вашата къща, то не се колебайте а ни се обадете. Предлагаме услуги като осъвременяване на стара къща или ремонт от начално ниво.

Имате ли план за бъдещия ремонт, който мислите да направите? Ако имате това е чудесно, защото за кратък период от време може да превърнем стара къща в приятна и модернизирана за живеене къща, която отговаря на всички стандарти за 2017 година. Качествените материали и качеството на работа са главния елемент от правилното завършване на един обект. Точно тези елементи са в нашата част и ние се стремим да следваме качествения начин на работа.

Ако не се изчислят правилно всички неща, които има да се правят по къщата плюс нужните материали може да излезете извън вашия бюджет. За това може да се обърнете към нас за изготвяне на цялостна оферта. Трябва да дойдем на място да направим пълен оглед и да измерим стени и всички други части. Така ще представим най-точна оферта пред вас. След като определим нужния бюджет вие ще имате точни цени за ремонт на къща. Ако пък имате голям бюджет може просто да действаме. Има варианти и за ремонт на отделни части на къщата като пример е ремонт на кухня.

И това е системата:
– Правим безплатен оглед и веднага след това приготвяме оферта за вашата къща.
– Изпращаме ви офертата и очакваме отговор от ваша страна.

След като се разберем за цените и одобрите офертата ние може да започнем ремонта веднага след предварително оговорени срокове и начална дата на стартиране на работа по къщата. Ще съберем нашия екип от професионалисти и ще започнем. Ако сме заети ще трябва малко да изчакате. Възможно е нашия екип вече да е започнал работа по ремонт на къща на друг обект, но ние ще ви кажем кога сме свободни и кога може да започнем ремонта още при изготвяне на офертата.

Доверете ни се и оставете работата на нас.