Дизайнерски Кухни

Обзавеждането на стилна кухня е мечта на всяко едно семейство и всяко домакинство. Предлагаме Ви няколко дизайнерски кухни, които се надяваме, че ще Ви впечатлят със своята масивност, стил и вид. С настоящата статия и снимки се надяваме, че ще останете вдъхновени и ще можете да развиете и реализирате и Вие качествен проект, който във времето да споделите с приятели и познати. Кухнята е важна част от ежедневието на всеки. Важно е да бъде добре направена и удобна за готвене.

На снимката по-долу виждате масивна и добре изглеждаща кухня в съчетание с барплот, разположен в централната част. Това не е нищо ново за вас нали? Идеята е да разгледате варианти и да харесате един вариант по ваш вкус.

дизайнерски кухни

Снимка: ruver.eu

Бар-плотът е удобно място, особено ако обичате да пиете сутрешното си кафе у дома, а не в заведение. Предпочитан тип е от по-младите семейства. Като пространство се води средна по размери, но прави впечатление това, че почти всеки сантиметър е зает от рафтове, така нужни за всяко домакинство. Това е само примерна снимка. Вие може да разгледате различни видове кухни и да изберете по ваш вкус.

Като цветова гама, съчетанието е добро, в случай, че целия интериор на апартаментът Ви е в подобни нюанси. Синьото може да бъде заменено с бяло. Ако си мислите, че тази кухня струва цяло състояние, съвсем не сте прави. Подобен проект може да бъде реализиран на средна цена, която е по възможностите на всеки средностатистически Българин или по-точно на Българско семейство. Ясно е, че всичко зависи от бюджета за това може да направите по-евтин вариант или да поръчате нещо уникално. Евтиния вариант също е алтернатива като няма да има голяма разлика. Когато сте избрали лично кухнята по поръчка то със сигурност ще и се радвате всеки ден.

Матиращото покритие намира все по-голямо приложение в съвременните кухни. През  годините, лъскавите мебели бяха на почит, но сега матираните са по-търсени от клиентите, следователно са и по-актуални и модерни.

Естествено, всичко зависи от конкретното Ви предпочитание.  По повод чекмеджетата, или по друг начин казано, рафтчетата, те са изключително важни. Взимайки предвид факта, че съществуват хиляди кухненски аксесоари, а повечето семейства предпочитат да имат всичко под ръка, това е достатъчно показателен факт, че пространство под формата на рафтове никога не е излишно. На този проект ясно се вижда, че рафтовете преобладават. Икономията на пространство е на много високо ниво. Импровизирайте и направете кухня според вашите нужди и наличното пространство. Може да направите и кухня по поръчка за една персонализирана кухня изцяло по ваше желание.