Дизайнерски спални

Направете уникална вашата спалня

Винаги можете да направите спалнята си да изглежда така, сякаш е проектирана от дизайнер. Не е необходимо да похарчите милиони долари, за да изглежда стаята, в която спите в дизайнерски модел.

Ако обичате топлината на килима, а вече имате ламинат, сложете малко килимче, което се синхронизира цветово с останалите мебели и аксесоари в стаята. Определено ще добави топлина и уют.

Снимка: pinterest.com


Изборът на цветове като шоколадово кафяво и сиво за спалнята добавя допълнителен лукс и елегантност. Можете да добавите акцент върху някоя от стените с шарен тапет.

Дизайнерски спални – Идеи

Свежите цветя озаряват всяка стая, но няма такова, което цъфти през цялата година. Можете да проявите творчество  да подредите изкуствени цветя или да използвате ефекта на цветното осветление, за да акцентирате към определен кът в спалнята.

Златистите аксесоари в спалнята придават допълнителен лукс на помещението. Важното е да не прекалявате.

Намерете нов начин за използване на старите мебели. По битпазарите можете да намерите чудесни мебели, които след малко ремонт, ще възвърнат блясъка си. Там можете да намерите и истински произведения на изкуството на съвсем ниски цени. Просто е необходимо да имате око за това и а знаете как да го използвате в спалнята си.

Почти всеки се радва когато види огромен кристален полилей. В антикварните магазини, обаче, могат да се намерят различни кристални детайли и нощни лампи с кристали, които могат да станат чудесен акцент в спалнята ви.

Бъдете креативни. Ако сега обзавеждате жилището си, логично е да нямате възможност да се сдобиете с всичко наведнъж. Използвайте материалите и мебелите така, че да изпълняват повече функции и това да изглежда наистина оригинално. В последно време повечето хора използват все повече мебели, които изпълняват няколко функции. Те придават стил, спестяват средства и място и така всичко е прибрано и на мястото си.

А как изглежда вашата спалня? Ремонтирайте я още днес и изградете нещо ново и уникално чрез вашите идеи. Реализирайте това за което отдавна сте мечтали чрез нас и направете вашия дом едно прекрасно място. Обадете се и заявете ремонт още днес.