Малка детска стая

Когато имаме малко пространство сме изправени пред голямо предизвикателство да го превърнем в малка детска стая и общо казано в място удобно за децата ни.

Като съвет може да кажем да добавяте рафтове до тавана за да освободите малко пространство за леглото. Друга чудесна идея е да закачите детските дрехи по стените. Те са малки и сладки и ще са перфектни за целта ни. Да не забравяте, че под леглото винаги има място и трябва да го използвате за добавяне на предмети, за да се увеличи пространството в стаята.

Ако можете да поставите дупки в стените, помислете за малки рафтове за играчки. Също така и куки за шапки и дрехи. Дървените предмети също може да послужат като големи визуални фигури и практични шкафове за добавяне на дрехите на децата.

Добавянето на дървен кош за събиране на играчките може да е доста голямо удобство и да спести място. Както всички знаем децата обичат да разхвърлят играчките навсякъде и ако изградите навици да поставят играчките в коша след игра ще решите този проблем.

Самата малка детска стая може да е доста добре подредена и да е любимото място на детето ви. Боядисването на стените с подходящите цветове е важен момент от изграждането на самия вид на стаята. За самото боядисване може да се обърнете към нас, но самите мебели и обзавеждането трябва да изградите вие.

Какво е най-важно за изграждане на малка детска стая?

На първо място всичко зависи от вашия бюджет. Ако разполагате с по-малко средства може да се намери алтернативно решение на изграждането на самата стая. След това е желанието на вашето дете. За да е щастливо може да се съобразите с неговите изисквания и след това да направите един план за цялостния дизайн на стаята. 

Следващата стъпка е да заявите безплатен оглед и да се обърнете към нас за изграждане на една приказна малка детска стая.