Поставяне на Тапети

Тапетите са прекрасен начин да преобразите изцяло вашите стени. Предимството им е, че се предлагат в огромно разнообразие от цветове, текстури и различни модели. Друго интересно при тапетите е, че може да се използват по нестандартни начини.

Стандартното използване на тапетите е с цел покриване на всички стени и превръщане на дома ви в ново място. При поставянето на тапети може да постигнете модерен и стилен ефект. Важно правило обаче е да следвате стилни дизайнерски идеи, които ще бъдат полезни за постигане на синхрон в целия дом. За целта, може да разгледате различни модели тапети и да потърсите за снимки на вече поставени тапети. Така ще добиете представа за съчетание на цветове, шарки и ще обогатите вашите идеи. Всичко това ще ви бъде от полза при избор на тапети и ще сте готови за започване на самото поставяне на тапети.

поставяне на тапети

Поставяне на тапети цени

Важно: Ако търсите актуални цени за поставяне на тапети, може да се свържете директно с нас.

тапети 10.20лв/м2
сваляне на тапети 4.50 лв/м2

Има варианти за покриване на части от стените с тапети. Така ще постигнете интересен ефект. Например поставянето на горната част на стената на интересни шарки чрез тапети. Това е малко нестандартно, но ако е измислено добре ще се получи красиво. Тук идва момента в който се доверявате на креативността си и различните идеи, които има в интернет.

Друг интересен начин е половината стена с един вид тапет, а другата половина с различен. Така също може да изпъкнат стените ви и да се получи нещо, което е уникално, красиво и в същото време модерно. Ако пък искате нещо стилно може при поставяне на тапети да добавите различни модели с красиви шарки.

Без значение кой вариант ще изберете, най-важното условие е да изберете подходящи тапети, които да си паснат един с друг. Ако прекалите с добавяне на различни цветове във всяка стая, това може да има негативен ефект. Всички тапети трябва да се съчетаят перфектно.

Друга интересна идея е поставяне на тапети върху таваните. Обикновенно те винаги остават в бял цвят. Вие може да бъдете уникални и да промените това, като измислите начин да съчетаете тапетите на стените с тези на тавана. Това не е задължително, но нека го споменем като малко по-различна идея. За да постигнете такъв ефект трябва да изберете правилните тапети, да съчетаете всичко и след това да се доверите на специалисти за поставяне на избраните от вас тапети.

И за финал, ако вече сте избрали тапети и търсите майстори, които да ги поставят на стената ви, то може да се свържете с нас и да направите запитване.

5/5 - (1 vote)