Травертин Мазилка

Това е вид декоративна мазилка, която постига ефекта на травертино. Този тип мазилка е подходящ за поставяне върху външни и вътрешни повърхности. Тя е на варова основа и към нея са добавени различни съставки с цел модернизиране, издържливост и постигане на красив ефект след приключване на работата. Като финален резултат след поставяне на този тип мазилка ще получите стени, които могат да бъдат бляскави с поставен мраморен ефект. Самата мазилка може да бъде с красиви цветове, като има опция за директно, допълнително обработване с цел постигане на желания ефект на мазилка тип травертин.

При търсене в мрежата тя може да бъде намерена още като: мазилка травертино или травертино мазилка. На практика както и да търсите информация за този тип мазилка ще попаднете на подобни резултати. Най-важния елемент характерен за мазилка от травертин е: добавяне на правилна текстура. Отделете време и разгледайте дали има налично това, което искате. Понякога може трудно да откриете изискания от вас цвят и модел. За това ви препоръчваме първо да отделите време и да разгледате локалните магазини за наличности.

травертин мазилка

За още снимки свързани с мазилка травертин потърсете в pinterest

Декоративна мазилка травертин

Директно добавяте мрамор ефект върху вашите стени с помощта на травертин. Нека направим кратко разглеждане на снимките, които са добавени в мрежата и са тематично свързани с тази статия. Стигаме до тази снимка, която показва ефекта след завършване на мазилка от травертин. На нея може да видите колко красива и бляскава може да бъде вашата стена. От снимката се вижда, как стената може да бъде едновременно средновековна и в същото време красива, стилна и модерна.

Разгледайте за други възможности свързани с ремонта на вашия дом. Може да видите и други наши статии, които са свързани с модерни декоративни мазилки. Ако желаете може да се абонирате и за нашия ежеседмичен бюлетин от нови статии, които ще ви зарадват, ако ви предстои ремонт или просто сте почитател на тази тема. Доста често обновяваме информацията и ще може да сте в крак с последните новини свързани с: мазилки, декорации и други полезни съвети.
Още от нас
Търсите ремонт ? Разгледайте услугите, които предлагаме в сайта ни. Искате поставяне на точно такъв тип мазилка? Направете запитване още днес.

5/5 - (1 vote)